Tekst

Werken als vrijwilliger bij Kringloop Leerdam

Als vrijwilliger werken bij Kringloop Leerdam heeft vele voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat mensen die als vrijwilliger bij ons aan de slag gaan weer energie krijgen en daardoor bijvoorbeeld weer in staat zijn actief te zoeken naar een betaalde baan. Vanaf 1 januari 2016 hebben 12 vrijwilligers met behulp van Kringloop Leerdam weer een betaalde baan gevonden!!

Een nieuwe vrijwilliger wordt na een intakegesprek aangenomen voor een proefperiode van 2 maanden. In de proefperiode maakt de vrijwilliger kennis met het reilen en zeilen binnen de Kringlooporganisatie. De mogelijkheid is aanwezig om gedurende de proefperiode binnen verschillende functies werkzaamheden te verrichten om te ervaren welke werkzaamheden goed passen bij de nieuwe vrijwilliger. Na de proefperiode wordt een vrijwilligersovereenkomst en een huishoudelijk reglement ondertekend.

Heeft u belangstelling voor vrijwilligerswerk bij de Kringloop Leerdam neem dan contact met ons op. 

Vrijwilligers aan het woord:
Voor mij is werken hier elke dag heerlijk. Ik werk bij de afdeling Logistiek en voel mij nog hartstikke nuttig. Bij de afdeling Logistiek komen inwoners van Leerdam hun nog bruikbare spullen brengen. De spullen sorteer ik en zet ik klaar voor de medewerkers van de winkel. Ik ga met veel collega’s om en spreek veel klanten. Dus ik ga met plezier naar mijn werk als vrijwilliger!”

"Dolblij ben ik nadat ik werkloos ben geworden en via het vrijwilligerswerk bij de Kringloop Leeerdam weer een betaalde baan heb gevonden. Ik heb jarenlang binnen de transportwereld gewerkt met veel plezier. Ik maakte mij grote zorgen of dat ik gezien mijn leeftijd weer werk zou vinden. Het is gelukt, de collega's bij de Kringloop Leerdam hebben mij goed opgevangen waardoor ik weer energie kreeg om te proberen een betaalde baan te vinden. Kringloop Leerdam heeft mij prima geholpen met het zoeken van een betaalde baan, hulde!"

Kringloop Leerdam logo
Kringloop Leerdam

Copyright © - 2017 Kringloop Leerdam | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl