Kringloop Leerdam zoekt vrijwilligers tekst

Kringloop Leerdam zoekt vrijwilligers

Ben jij de vrijwilliger met hart voor de zaak die wij zoeken? Kringloop Leerdam is op zoek naar mensen die nuttig bezig willen zijn en zich willen ontwikkelen. Wij werken in productgroepen waar sprake is van samenwerken, zelfstandig en oplossingsgericht werken.

Ben je geïnteresseerd in techniek, elektra, transport, woonaccessoires, kleding, boeken, meubelen of huishoudelijke dienst meld je dan aan als vrijwilliger. Jij doet er toe bij de Kringloop Leerdam omdat we mens én milieu belangrijk vinden. Als je je steentje daaraan bijdraagt geeft dat een goed gevoel!

Naast nuttig bezig zijn en jezelf ontwikkelen door middel van cursussen biedt de Kringloop Leerdam een omgeving waar je nieuwe contacten kunt opdoen en leerzame en gezellige bijeenkomsten zoals een BBQ en Kerstdiner kunt bijwonen.

De Kringloop Leerdam komt graag in contact met mensen die als vrijwilliger bij ons aan de slag willen en die het leuk vinden om de handen uit de mouwen te steken. Neem contact met ons op via het aanmeldformulier voor vrijwilligers.

Kringloop Leerdam logo
Kringloop Leerdam

Copyright © - 2018 Kringloop Leerdam | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl